JazzNatt 2018

JazzNatt flyttes fra Verkstedet i Kulturhuset til ungdomshuset Tvibit. Det betyr ikke at den gamle malen er begravet for alltid. Styret i jazzklubben følte at vi trenger å forsøke nye former og steder for arrangement av konserter. TJK ser derfor fram til å prøve et nytt konsept, og hva er bedre enn å legge nyvinningen til Tvibit.

I 2018 satser vi på å se hva som rører seg blant unge utøvere med musikk fundamentert i jazzretning og ellers innen improvisasjonsfeltet i Tromsø. Og da er det naturlig å se hva som er i emning innen feltet i Tromsø kulturskole, musikklinja på Kongsbakken videregående skole og ved Konsen.

 

Det betyr at vi i år lar musikerne som er invitert inn få stå for det de vil presentere uten at vi i jazzklubben insisterer på at de skal gjøre noe sammen med en kjent innleid solist. TJK ser i spenning fram til hva kvelden vil bringe.

 

Fra Tromsø musikkskole tar basslærer Dag Okstad med seg sitt jazzensemble som han gjennom året jobber med. Dag sier i skrivende øyeblikk at kniver er slipte.

 

Fra Kongsbakken vil publikum få høre ”Mons&the Cats” – bandet til Håkon Grue og Ari Bakkeli. Og fra samme skole kommer ”Ringo Moon” ledet av Lars Vik. I bandet inngår trommer, bass, gitar, vokal og det toppes med saxofon og keyboards.

 

Fra Konsen kommer ”Hypokonder” med Øyvind Gjerløw, Sergei Stroeter, August Veseth og Øyvind Venås. Og her får vi høre unge musikere som opprinnelig kommer fra forskjellige steder i landet.

 

Unge Synne Morset fra Trondheim har samlet sammen et band som hun kaller ”Fjellfrost” som inkluderer overnevnte Gjerløw på bass samt Tromsøs Johanna Solheim-Nilsen.  Eller som erstatning dersom dette 1. mai ikke lar seg gjøre – bandet ”Yora” der hun har med seg Emil Fjelldavli pluss flere.

 

 

Som den observante leser merker seg; alt er ikke 100% på plass ved årsskiftet 2017/2018, men konsert blir det med 5 band.

 

Vær med å gjøre konsertscenen på Tvibit til en spennende arena også i jazzsammenheng!

 

 

Dato:   Mandag 30.04
Klokken:   19:00
Sted:   Tvibit
Medlemspris:   50,-
Fullpris:   100,-
Medlem/student/honnør:   {Medlem/student/honnør_attribvar}
Mer info:   http://www.
Jazz i verden  
   
Nina Simone film raises more questions about Hollywood's approach to diversity
Harlingen students perform at Jazz Festival
Whirlwind Joey DeFrancesco leads trio back to Jazz Alley
Musicians want to make D.C. a jazz mecca again. But can the city's jazz be saved?
Grammy-winning drummer to headline Allentown Jazz Fest night at...
Jazznytt fra Topix.net 
Bli Medlem  
   
Medlemsskap i jazzklubben gir deg opplevelser og hygge, på fordelaktige vilkår.
Les mer | Meld deg inn
Nyhetsbrev  
   
Hold deg oppdatert om jazz i Tromsø.
Mer info