England Brooks Group

England Brooks er født og oppvokst i Los Angeles, California. For mer enn 10 år siden gjorde hun Bodø til sitt nye hjemsted. Nord-Norge er betraktelig kaldere og langt mindre enn Los Angeles. Men menneskene i nord er varme om hjertet og har bidratt sterkt til at England Brooks har fått sin musikalske kraft forsterket og løftet til nye høyder i sitt nye hjemland.

Hun har med sin dype stemme begeistret sine fans om det er på jazzklubb, konserthus eller på NRKs Beat For Beat eller The Voice. Overalt hvor hun synger gjør hun dypt inntrykk. Det er mange paralleller til sangere som Sarah Vaughan og Nina Simone når man hører henne.

Det er på ordentlig når England Brooks synger fra den store amerikanske sangboka. Det er ikke tillært eller kunstig, det er hennes musikalske oppvekst i jazzens hjemland man hører. Det er sterkt og med en dypt personlig feeling. England Brooks sømløse miks av klassisk swingende jazz og ekte soul hjemmefra, gjør henne til en helt unik blomst i den norske jazzfaunaen. Etter hvert er hun blitt svært etterspurt på scener over hele landet.

Sammen med et band som har hjerte for musikken, ga Brooks ut sin debutplate i fjor. Nå har hun blitt 60 år og er en mer aktiv og levende artist enn noensinne.

Det er kremen av nordnorske utøvere som reiser sammen med England Brooks på en turné  i regi av Nordnorsk Jazzsenter. Pianist Arnesen er østlending og god som gull!

 

Dato:   21.sept
Klokken:   20.00
Sted:   Kulturhuset, Verkstedet
Medlemspris:   150,-
Fullpris:   200,-
Medlem/student/honnør:   {Medlem/student/honnør_attribvar}
Mer info:   http://www.
Jazz i verden  
   
Nina Simone film raises more questions about Hollywood's approach to diversity
Harlingen students perform at Jazz Festival
Whirlwind Joey DeFrancesco leads trio back to Jazz Alley
Musicians want to make D.C. a jazz mecca again. But can the city's jazz be saved?
Grammy-winning drummer to headline Allentown Jazz Fest night at...
Jazznytt fra Topix.net 
Bli Medlem  
   
Medlemsskap i jazzklubben gir deg opplevelser og hygge, på fordelaktige vilkår.
Les mer | Meld deg inn
Nyhetsbrev  
   
Hold deg oppdatert om jazz i Tromsø.
Mer info