Vårens program er klart!

Kjære publikum!

Tromsø jazzklubb(TJK) byr også våren 2016 på et allsidig og spenstig program. Og programmet vårt skal speile vår intensjon med å presentere dyktige lokale og nasjonale jazzutøvere. Vi vil også presentere en og annen internasjonal ”storhøggert”. Videre synes vi det er viktig å vise mangfoldet innen den kategorien som karakteriseres som jazz. Vi vil derfor håpe at du som medlem av Tromsø Jazzklubb eller en som kun velger å gå på en og annen konsert, finner noe i vårens program som frister deg.

Skal vi vurdere situasjonen ut fra fjorårets program og publikumsoppslutninga om klubbens arrangementer, må vi kunne si at klubben er på oppadstigende kurs. Flere arrangementer var utsolgt ved konsertstart. Romjulsjazz som vi i styret lurte på om hadde passert tida for videre liv, var ved arrangementsstart tredje juledag utsolgt.

TJK holder fram med arrangementer på utestedet Bardus. Med sin beliggenhet, åpne vinduer ut mot gata – og vår presentasjon av yngre Tromsøband og musikere, synes det som om vi har fylt et vakuum for denne type arrangementer.

I vår vil du finne de fleste jazzkonsertene på Verkstedet i KulturHuset i Tromsø. Vi har i stor grad valgt å legge konsertene til midtukedager. TJK er kry over å ha fått til arrangementssamarbeid med KulturHuset i Tromsø, Istituto Italiano di Cultura og Østerrikes ambassade.

Og ikke minst vil vi takke alle som kommer på våre konserter – medlemmer og ikke-medlemmer. Og uten et fint gjeng med frivillige, hadde det vært mer utfordrende å presentere så mange konserter i vår by.

Vi takker våre offentlige tilskuddspartnere  og Jazzlauget som muliggjør et mangfoldig jazztilbud i Tromsø.

NB! Meld fra om adresseforandring og ny mailadresse til: post@tromsojazz.no

Tromsø jazzklubb er fylkesscene i Troms for Nordnorsk Jazzsenter(NNJS).

Merk! Forhåndssalg av billetter selges i vår gjennom: http://www.tromsojazz.hoopla.no

Velkommen til konsert!

 

Hilsen styret i Tromsø jazzklubb

Jazz i verden  
   
Nina Simone film raises more questions about Hollywood's approach to diversity
Harlingen students perform at Jazz Festival
Whirlwind Joey DeFrancesco leads trio back to Jazz Alley
Musicians want to make D.C. a jazz mecca again. But can the city's jazz be saved?
Grammy-winning drummer to headline Allentown Jazz Fest night at...
Jazznytt fra Topix.net 
Bli Medlem  
   
Medlemsskap i jazzklubben gir deg opplevelser og hygge, på fordelaktige vilkår.
Les mer | Meld deg inn
Nyhetsbrev  
   
Hold deg oppdatert om jazz i Tromsø.
Mer info